Γυναίκες: Νίκη με θέαμα και χωρίς άγχος

Ο Άρης Πετρούπολης νίκησε εύκολα την Ηλιούπολη 69-50 για την 18η αγωνιστική της Α2 Γυναικών. Απαλλαγμένες από το άγχος της παραμονής  οι παίκτριες του Άρη έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης, κυριάρχησαν σε περιφέρεια και ρακέτα και μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε ένα ευχάριστο απόγευμα καλύπτοντας και την διαφορά από την ήττα του πρώτου γύρου.


Στην αναμέτρηση υπήρχε μόνο μία ομάδα και αυτή ήταν ο Άρης Πετρούπολης.  Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του ματς και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο. Η πρώτη περίοδος άρχισε ιδανικά με ένα σερί 12-1 και η Ηλιούπολη σκοράροντας προς το τέλος μείωσε τη διαφορά στη λήξη 19-15.

Στη δεύτερη περίοδο η Ηλιούπολη προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ αλλά ο Άρης κράτησε διαφορά ασφαλείας και πήγε στα αποδυτήρια με σκορ ημιχρόνου 37-26.

Η τρίτη περίοδο ήταν «άσφαιρη» για τον Άρη με αποτέλεσμα να αναπτερωθούν οι ελπίδες της Ηλιούπολης και με βοήθειες από την περιφέρεια πλησίασε στο 43-38(σκορ περιόδου)


Η τελευταία περίοδος χαρακτηρίστηκε από το επιθετικό κρεσέντο και την πιεστική άμυνα των παικτριών του Άρη που ανέβασαν την διαφορά σε διψήφια επίπεδα και πανηγύρισαν μια επιβλητική νίκη με σκορ 69-50


Οι παίκτριες του Άρη Πετρούπολης  έβγαλαν στο παρκέ ενέργεια, ομαδικότητα, πάθος και μαχητικότητα σε περιφέρεια και ρακέτα, «πνίγοντας» τον αντίπαλο που ήταν αρκετά άστοχος και ουσιαστικά θεατής του αγώνα.

Στα θετικά της αναμέτρησης η συμμετοχή όλων των παικτριών στην αναμέτρηση, εκτός από την Ναυροζίδου- ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό-  που ήταν στο πάγκο αλλά δεν χρειάστηκε να παίξει.

Την επόμενη αγωνιστική (12/3, 12:00)  ο Άρης Πετρούπολης αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ελευθερία Μοσχάτου.


Διαιτητές: Πολυχρόνης, Καλατζής

Δεκάλεπτα: 19-15, 37-26, 43-38, 69-50


ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Ορφανίδης, Τσιαντής): Γούλα Π., Ναυροζίδου, Ντακόλια, Μαρίνη 6(1),  Λουκάτου 6, Τζαμαρία 3(1), Ντάνου 7(1), Χιώτη 17, Φάσουρα, Τσέρου 16(2) , Τσουμάνη 10, Στεφανίδου 2.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Γερεουδάκης, Στανέλος):  Μπότσι 9(1) , Γεωργούση 15(2) , Κολοβού 4, Θεοδώρου 2, Πριόνα 5(1) , Λελεδάκη , Καλοπήτα 6(1) , Μπακαλέξη 9, Καββαδά, Βαρελτζή