Γ. Κάββουρας: Η Α2 είναι το δικό μας στοίχημα

 Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιώργος Κάββουρας κάθεται στον πάγκο της ομάδας των γυναικών, ενώ έχει υπό την εποπτεία του όλα τα τμήματα των υποδομών. Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 είναι ένα μεγάλο στοίχημα για το σύλλογο και ο κ. Καββουράς δηλώνει πως ο Άρης Πετρούπολης θα το κερδίσει.


-Είμαστε μπαρουτοκαπνισμένοι από την Α1 - Και φέτος θα στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά - Οι υποδομές είναι η βάση κάθε ομάδας.


- Να μας συστήσετε τους συνεργάτες σας;


Ο Νίκος Βαρβαρήγος είναι ο συνεργάτης μου και κυρίως φίλος. Είναι επιστημονικά καταρτισμένος και άψογος πάντα στη δουλειά του. Είμαστε 20 χρόνια συνεργάτες και νομίζω αυτά τα λέει όλα!!!


- Πόσο δύσκολο προβλέπεται το φετινό πρωτάθλημα;


Το φετινό πρωτάθλημα δείχνει ότι θα είναι ανταγωνιστικό σκληρό και δύσκολο μέχρι το τέλος! Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στα κορίτσια μας και στην πρόεδρό μας και ευελπιστούμε όλα να πάνε καλά!

- Ποιες οι διαφορές της Α1 με την Α2 κατηγορία ;


Οι διαφορές στις κατηγορίες έχουν κυρίως να κάνουν με σαφώς υψηλότερα μπάτζετ αλλά και με παίκτριες Ελληνίδες και αλλοδαπές που ανεβάζουν πολύ τον πήχη! Έτσι και αλλιώς εμείς είμαστε μαθημένοι σε αυτά, μπαρουτοκαπνισμένοι θα έλεγα από την περυσινή περίοδο στην Α1 παίζοντας αμιγώς Ελληνικά! Οπότε για μας φέτος είναι ένα στοίχημα η πορεία μας!


- Τι μήνυμα θα στέλνατε στους φίλους της ομάδας;


 Το μήνυμα στους φίλους της ομάδας είναι ένα και μόνο! Να στηρίξουν την ομάδα της πόλης τους στα εύκολα και στα δύσκολα και εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε την ψυχή μας για το καλύτερο αποτέλεσμα!


- Ο Άρης Πετρούπολης δίνει μεγάλη προσοχή στα τμήματα υποδομών. Έχοντας την επίβλεψη όλων των τμημάτων θα συνεχιστεί το επιτυχημένο «πάντρεμα» με την πρώτη ομάδα;


Οι υποδομές είναι η βάση κάθε ομάδας! Εμείς έχουμε δείξει εμπράκτως από την περυσινή χρονιά ότι θέλουμε να βασιζόμαστε στα δικά μας παιδιά. Αυτός είναι ο σχεδιασμός η φιλοσοφία και ο βασικός στόχος προέδρου , διοίκησης και προπονητών για τα επόμενα χρόνια!