Με δύο νίκες ξεκίνησαν τα Μίνι στο Jr. NBA!

Με δύο νίκες ξεκίνησε η ομάδα Μίνι του ΑΟ Άρης Πετρ. που συμμετέχει στο Jr. NBA League που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός.


Την 1η αγωνιστική η ομάδα του Άρη (MIamai Heat) επικράτησε με 56-24 της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών (Atlanta Hawks). Την δεύτερη αγωνιστική επικράτησαν με 50-41 της ΑΕΚ (Charlotte Hornets).
Με την ομάδα τπου Άρη αγωνίζονται οι: Κοτσίρης, Σφηνιας, Σιορίγκας, Βρεττός, Μαραγκός Ν., Αλεξανδρόπουλος, Κουτουλάκης, νταλής, Τσαπλάρης, Μαραγκός Β., Καγκαράκης, Δαρβίρης, Κουτσούκης, Μακρυπούλιας

 
Το τουρνουά θα διαρκέσει 12 με 14 εβδομάδες με την συμμετοχή 30 ομάδων από την Αττική, οι οποίες πήραν τυχαία το όνομα μίας ομάδας του ΝΒΑ. Ο Άρης αγωνίζεται με την φανέλα του Μαϊάμι.
Στα πρότυπα διεξαγωγής του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, οι ομάδες θα είναι χωρισμένες σε δύο περιφέρειες των 15 ομάδων, με κάθε μία εξ αυτών να έχει τρεις υποκατηγορίες που απαρτίζονται από 5 ομάδες η κάθε μία, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

Στην κανονική διάρκεια, κάθε ομάδα θα παίξει εντός και εκτός έδρας παιχνίδια με τις υπόλοιπες 4 ομάδες του ομίλου της, παίζοντας συνολικά 8 αγώνες.

Οι 8 καλύτερες ομάδες από κάθε Περιφέρεια (Conference), βάσει ρεκόρ νίκης-ήττας, θα προκριθούν στα playoff. Εκεί, μετά από τους δύο πρώτους γύρους με νοκ-άουτ παιχνίδια, οι εναπομείνασες 4 ομάδες θα αναμετρηθούν είτε σε μία ημέρα σε final 4, είτε σε μία ημέρα ημιτελικών και μία τελικού στο ίδιο γήπεδο. Εν συνεχεία, οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες από κάθε περιφέρεια θα αναμετρηθούν για τον τίτλο της πρωταθλήτριας του τουρνουά.