Άγγ. Γιαννουλάκης: Θα παλέψουμε κάθε φάση!

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και ο προπονητής του ΑΟ Άρης Πετρούπολης Άγγελος Γιαννουλάκης μίλησε για την ομάδα του και τους στόχους τη φετινή σεζόν.


"Ήταν ένα περίεργο μπασκετικά καλοκαίρι, πέρασε αρκετός χρόνος για να έχουμε την σιγουριά ότι θα αγωνιστούμε στην Α2 κατηγορία. Βάλαμε πρώτο στόχο το να γίνουμε πραγματική οικογένεια και παρότι η περσινή περίοδος δεν ήταν η καλύτερη για το σύλλογο κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουμε  στην ομάδα μας όσες περισσότερες κοπέλες μπορούσαμε από το περσινό ρόστερ όμως τελικά δεν τα καταφέραμε για διαφορετικούς σε κάθε περίπτωση λόγους. 


Έχουμε με ένα αξιόπιστο νεανικό κορμό οπότε για να τον στηρίξουμε προσθέσαμε έμπειρες αθλήτριες και δημιουργήσαμε ένα σύνολο με το οποίο θεωρούμε ότι θα μπορέσουμε και να έχουμε τα άμεσα αποτελέσματα που θα μας βοηθήσουν να παραμείνουμε στην κατηγορία το συντομότερο δυνατό αλλά και θα δώσουμε εμπειρίες στις νεαρότερες για να συνεχιστεί η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το σωματείο εδώ και δύο χρόνια. Θα θέλαμε να μπορούσαμε να προσθέσουμε ακόμη μία ψηλή στο δυναμικό μας, έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια γι αυτό, όμως ως τώρα δεν έχει καταστεί δυνατόν. 


Η ομάδα είναι στο γήπεδο και προσπαθεί σκληρά από τις 17 Αυγούστου, είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των κοριτσιών ως τώρα και ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος.  Θα θέλαμε να ευχηθούμε υγεία και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, το φετινό περιμένουμε να είναι από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, δουλεύουμε για να είμαστε σε θέση να παλέψουμε  την κάθε φάση από το κάθε παιχνίδι και να προσπαθούμε πάντα για τη νίκη. Καλή σεζόν 2017-18".