Άνδρες: Κέρδισαν την παραμονή, 89-59 την Καλαμάτα

Με το εντυπωσιακό 89-59 οι άνδρες πέρασαν από την έδρα της καλαμάτας και πανηγύρισαν την παραμονή στην κατηγορία μετά από έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο που τους έφερε στην 10η θέση της βαθμολογίας. Παίκτες τεχνικό τιμ και διοίκηση μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασαν σε τρελά πανηγύρια στα αποδυτήρια καθώς οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς δεν πήγαν χαμένοι και δικαιώθηκαν την τελευταία αγωνιστική.


Στον αγώνα τώρα οι παίκτες του εορτάζωντα Κώστα Παπαδόπουλου μπήκαν ζεστά στον αγώνα και προηγήθηκαν με 19-4. Τσικούρης, Δελής και Σκοπέτος εκμεταλλεύθηκαν την πρόσκαιρη χαλάρωση των φιλοξενούμενων και μάζεψαν τη διαφορά στους 4 (17-21) στο δεκάλεπτο.
Μέχρι τα μισα του δεύτερου δεκάλεπτου οι γηπεδούχοι  κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ, αλλά στη συνέχεια ο Άρης βρήκε το ρυθμό του και με Μακρόπουλο, Κεφαλά και Μπαζιώτη δίνουν αέρα 14 πόντων στον Άρη και με 48-34 κλείνει το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ανεβάζει στροφές και ανοίγει περισσότερο τη διαφορά που αγγίζει τους 32 πόντους. Στην τέταρτη περίοδο ο κόουτς των φιλοξενούμενων χρησιμοποίησε τους μικρότερους παίκτες και όσους έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να ρίξουν πολύ τη διαφορά και έτσι ο Άρης έφτασε σε μία εύκολη νίκη.


Δεκάλεπτα:  17-21, 34-48, 45-77, 59-89

Διαιτητές: Καρακάσης-Κωνσταντινίδου


Καλαμάτα (Γιαννακόπουλος): Κονταργύρης 2, Κίσσας, Αντωνόπουλος 4, Τσικούρης 7, Μαλαπάνης, Σπηλιώτης, Σκοπέτος 12(2), Δελής 18, Γεωργανάς 11, Παθιάκης 5 (1).


Άρης Πετρούπολης (Παπαδόπουλος-Κωνσταντόπουλος): Κεφάλας 12(4), Βενιτουράκης 4, Κωνσταντακόπουλος 6(2), Κυρίτσης 4, Κωνσταντίνου 8(1), Μπαζιώτης 11(3), Μπούτρης 5(1), Σταύρος 2, Τασούλας 8, Δρικόγιας 2, Μακρόπουλος 21, Βεντούρης 6(2).


Μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή του ΑΟ Άρης Πετρούπολης παρέτεινε την παραμονη του για λίγες ώρες στην πόλη της Μεσσηνίας, καθώς έτυχε της υπέροχης φιλοξενίας του κ. Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, που παρέθεσε ένα λουκούλλειο γεύμα για τη γιορτή του γιου του Κωνσταντίνου, παίκτη της ομάδας, αλλά και για την παραμονή της ομάδας.