Άνδρες: Σκόνταψαν 51-56 στον Πορφύρα

Στο γήπεδο του Πορφύρα σταμάτησε το νικηφόρο σερί των ανδρών του Άρη Πετρούπολης όπου ηττήθηκε με 56-61 μετά από τέσσερις αγωνιστικές.


Σε έναν αγώνα όπου και οι δύο ομάδες αγωνίζονταν για την παραμονή τους οι γηπεδούχοι επικράτησαν στις λεπτομέρειες τα τελευταία λεπτά, όπου Πάλτογλου και Βούλγαρης φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και πέτυχαν καθοριστικά καλάθια.

Ο Άρης αν και αμυντικά ήταν καλός στην επίθεση παρουσιάστηκε πολύ άστοχος χάνοντας και πολλά ελεύθερα σουτ ενώ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί και τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που κέρδισε.
Όλος ο αγώνας πήγαινε πόντο - πόντο με το προβάδισμα να παίρνουν εναλλάξ και οι δύο ομάδες.
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο πρωταγωνιστές τον Πάλτογλου και τον Βούλγαρη να πετυχαίνουν τους 14 από τους 15 συνολικά πόντους της πρώτου περιόδου. Στην τρίτη περίοδο ο Βούλγαρης κράτησε ζωντανό στην επίθεση τον Πορφύρα σημειώνοντας εννέα συνεχόμενους πόντους και 11 συνολικά στην περίοδο, ενώ στα τελευταία λεπτά οι δύο παίκτες σημείωσαν εννέα καθοριστικούς πόντους που χάρισαν τη νίκη στην ομάδα τους.
Από την άλλη πλευρά ο Άρης είχε πρωταγωνιστή τον Μακρόπουλο που σημείωσε 14 πόντους πάλεψε κάτω από το καλάθι με δύο ακόμη και τρεις αντιπάλους. Ο Μπαζιώτης επίσης με τρίποντο στην τελευταία περίοδο ήταν αυτός που δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ μειώνοντας σε δύο πόντους, αλλά χωρίς να έχει συνέχεια όμως για τον Άρη. 

   

Διαιτητές: Μπούκας, Σιδερής


Δεκάλεπτα: 15-16, 26-26, 44-43, 56-51


Πορφύρας (Πιτσικάλης): Σίμος 2, Πάλτογλου 12 (2), Κωνσταντίνου, Παπαφωτίου 3 (1), Βούλγαρης 21 (2), Ιορδάνου 2, Καλαμαράς, Μπαρμπαρής 8, Οικονόμου 3 (1), Τρίγκας, Ντόκος 5.


Άρης Πετρούπολης (Παπαδόπουλος): Κεφάλας 6 (1), Βενιτουράκης 2, Δρακόπουλος 1, Σταύρος 5, Δρικόγιας, Κωνσταντίνου 2, Μπαζιώτης 9 (3), Μπούτρης 8, Κυρίτσης, Τασούλας 4, Μακρόπουλος 14, Βεντούρης.